Иновативното приложение B.box APP от Булсатком прави ТВ приемниците излишни за

...
Иновативното приложение B.box APP от Булсатком прави ТВ приемниците излишни за
Коментари Харесай

Без повече ТВ приемници с приложението B.box APP от Булсатком

Иновативното приложение B.box APP от Булсатком прави ТВ приемниците непотребни за тв приемниците с AndroidTV Насладете се на всички места, посредством всеки интернет, на всички канали от Булсатком, с най-високо качество, с приплъзване до 7 дни обратно, образован списък и безвъзмездна видеотека
Колко постоянно чувате ваши близки да описват по какъв начин всеки член на фамилията гледа обичаните си излъчвания, от време на време на повече от три приемника?

Спорът за отдалеченото у дома може да се реши бързо и елементарно с „ Булсатком “. В навечерието на Новата година компанията разгласи старта на новаторското приложение b.box app - приложение за тв приемници с операционна система AndroidTV. Така клиентите на най-големия снабдител на платена телевизия у нас могат да получат посредством интернет, без правоприемник, достъп до каналите на „ Булсатком “, с най-високо качество. Инсталиралите b.box приложението могат да гледат на всички места, през всеки интернет снабдител, обичаните си излъчвания, филми, сериали, спортни съревнования и доста друго развлекателно наличие.

Внушително е портфолиото от канали, които предлага модерното смарт приложение. Потребителите имат достъп до над 240 ТВ канала, от които 130 с HD и 8 в 4K/UHD качество. Включени са всички интерактивни функционалности на услугата b-box като достъп до видеотеката с над 1000 заглавия, разширена информация за предаванията и ранглиста на топ 100 най-гледани продукции от всички клиенти на услугата. Не на последно място е и неповторимият образован списък, който подрежда записите по род и заглавие, както и доста други комфортни функционалности – прекъсване, приплъзване, паузиране и гледане до 7 дни обратно.

Ако домашният AndroidTV тв приемник е обвързван с интернет, даже и безжичен, към този момент не му е нужен в допълнение устройство, сателитна антена и окабеляване, с цел да приема телевизия. ТВ услугата се ръководи с дистанционното управление на приемника.

„ B.box app е приложение за AndroidTV тв приемници и е идната стъпка в развиването на услугата b-box. Водим се от свободата на избор на клиентите ни, за могат постоянно сами да дефинират по какъв начин да гледат телевизия, съгласно времето, мястото или интернет доставчика “, разяснява Станислав Георгиев, общоприет шеф на „ Булсатком “.

Новият b.box app надгражда и към този момент съществуващата услуга b-box, която провокира голям интерес измежду потребителите през миналата година.  Всички канали, кино наличие, услуги и функционалности на устройството b-box към този момент могат да се употребяват през приложението.

B.box app се предлага за всеки действителен или нов клиент на „ Булсатком “. Цената е 4.99 лева на месец и може да се задейства като спомагателен правоприемник към домашния абонамент.

Инсталацията е бърза и лесна, посредством събаряне на b.box app от Гугъл Play на тв приемник с Android TV и активиране на b.box app в най-близкия офис на „ Булсатком “ или на телефон 0700 3 1919. Необходима e и регистрация на  с данните на клиента, с цел да влезете в новото смарт приложение.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР